top of page

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

10 000 Ft | 1 óra 30 perc


A 90 perces egyéni konzultációk alatt fényt derítünk az okokra, amelyek megnehezítik az életed és a közös munkával elkezdjük feloldani azokat.


Az első alkalom: ismerkedés. Találkozunk, beszélgetünk és áttekintjük jelenlegi helyzetedet. A találkozó végén átbeszéljük a lehetőségeket és javaslatot teszek, hogy merre és milyen módon érdemes elindulnod, illetve tovább haladnod. Már ez az alkalom is hozni fog felismeréseket számodra.


Ha mindketten a folytatás mellett döntünk, a további alkalmak személyedre és helyzetedre szabva alakulnak. A felismerések önmagukban sokszor kevesek. A változásokhoz szemléletváltásra és az új szemléletből fakadó tettekre is szükség van. Bármilyen témáról legyen is szó, az érlelődéshez időre és elszántságra van szükség, amit érdemes beletenni, hiszen a két legfontosabb dologba fektetsz: önmagadba és az életedbe.


KIZÁRÓLAG ELŐRE MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN FOGADOK KLIENSEKET,

EZÉRT ELŐZETES BEJELENTKEZÉS MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGES!


Helyszín és egyéb részletek

Budapest, 1025 Battai út 10/A., B. ép. fsz. 3.,

Tel: +36 20 399-6625


BEJELENTKEZNI TELEFONON,

VAGY AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ ŰRLAP SEGÍTSÉGÉVEL LEHET.

Lemondási feltételek

Az idő mindannyiunk számára a legnagyobb értékek egyike. Éppen ezért kérlek, hogy amennyiben a megbeszélt időpont mégsem megfelelő a számodra, minél hamarabb, lehetőleg 72 órával korábban mondd le. 24 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 50%-a, 6 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 100%-a kerül kiszámlázásra. Időkeret túllépése esetén a választott programhoz tartozó díjon felül +4000 Ft-ot számolok fel megkezdett félóránként.

Köszönöm megértésed! Góra Edina - Lélekkapu

101 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page