top of page

EGYÉNI/PÁROS CSIKUNG TANULÁS

egyéni: 14 000 Ft | páros: 16 000 Ft | 2 óra


Belső erőd, testi-lelki öngyógyító folyamataid felerősítése történik a légzés-mozgás-figyelem hármasának segítségével, a személyedre szabott csikung óra alkalmával. Az átadott gyakorlatokkal minden nap tenni tudsz majd magadért. Ha párban érkeztek, az motiváló lehet mindkettőtök számára. Az együtt gyakorlás a későbbiek folyamán is nagy élmény lehet.


Speciális igény esetén (pl. olyan nagyobb betegség, amely miatt a mozgás korlátozott pl. Parkinson-kór, amputáció stb.) mindenképpen az egyéni órát javaslom. A csikung gyakorlatok között vannak egészen könnyűek, amelyek bármely testi problémával küzdők számára megfelelőek lehetnek.


A csikungról bővebben a Csikung menüpont alatt olvashatsz.


KIZÁRÓLAG ELŐRE MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN FOGADOK KLIENSEKET,

EZÉRT ELŐZETES BEJELENTKEZÉS MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGES!

Helyszín és egyéb részletek

Budapest, 1025 Battai út 10/A., B. ép. fsz. 3., Tel: +36 20 399-6625

BEJELENTKEZNI TELEFONON,

VAGY AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ ŰRLAP SEGÍTSÉGÉVEL LEHET.

Lemondási feltételek

Az idő mindannyiunk számára a legnagyobb értékek egyike. Éppen ezért kérlek, hogy amennyiben a megbeszélt időpont mégsem megfelelő a számodra, minél hamarabb, lehetőleg 72 órával korábban mondd le. 24 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 50%-a, 6 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 100%-a kerül kiszámlázásra. Időkeret túllépése esetén a választott programhoz tartozó díjon felül +4000 Ft-ot számolok fel megkezdett félóránként.

Köszönöm megértésed! Góra Edina - Lélekkapu

19 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page